Nyårsafton!

Först av allt vill jag säga grattis till min brorsa sim fyller 28 bast!! Shit dags att rulla fram rullatorn?? :) nej men nu ska vi inte vara taskiga. Min bror är den personen som ääälskar att jävlas med mig och irritera mig. MEN.. Han finns alltid där för mig oavsett vad! Grattis Patito :)

Sen ett stort grattis till min kära kusin borta i fjärran land (Kanada) som också fyller år. Önskar jag var där och kunde fira med dig. Love you primis :)

Och sist. Jag och Sinan firar 8 år!!!!! Herreminget vi kan ju fan börja kalla oss ett gammalt gift par :D (minus den gifta delen) ;) haha nej men oj vad ska man säga. Vi är långt ifrån perfekta som par men älskar honom oändligt och vet att han alltid kommer finnas för mig. Kan inte se mig själv med någon annan.

Så vad händer idag då? Haha inte ett skit! Nej men vi ska först vara hos mina föräldrar och sedan drar vi vidare tills hans föräldrar. Blir ingen fylla ingen fest. Bara umgås med familj och äta ihjäl sig på en massa mat :) kan det bli bättre? :)